Фирма / Продукт / Услуга:

* Пример: autoprotect / филтри / диагностика. Оставете това поле празно за да видите всички обекти.

Категория: 
 
Регион:
 
 
Националният каталог avto1.katalogbg.com е продукт, създаден да отговаря на съвременното състояние на пазара на информационни технологии – от една страна, и на пазара на авточасти и автоуслуги – от друга страна. В днешно време хората все повече търсят в интернет информация за всичко, което им е необходимо, и няма никакво съмнение, че тази тенденция ще се развива. От друга страна, автомобилният парк в България през последното десетилетие е нараснал на около 3 млн. автомобила и все по-голяма е нуждата от информационен продукт, който да обхваща цялостно пазара на авточасти и автоуслуги. За удобство на потребителя сайтът е структуриран по няколко признака:
 
  • териториален – за всяка от 28-те административни области на страната, като София, Пловдив, Варна и Бургас и останалите, са представени по райони. В отделни списъци са фирмите в областния център и тези, които са в другите населени места извън него.
  • по вид на автомобила – разделът за леки автомобили е най-масовият и е отделен по обясними причини от разделите за товарни автомобили, микробуси, ремаркета и надстройки, кемпери и др.
  • по марки автомобили – търсенето на авточасти и сервизни услуги за определени марки коли е улеснено като са обособени отделни категории по групи производители на европейски (немски, френски, италиански), японски и корейски и други марки автомобили.
  • по системи на автомобила и специализация на сервизните услуги – по този признак е следвана отново логиката на пазара на авточасти и автоуслуги. Например в най-масовия раздел за леки автомобили „Авточасти и автосервизи“; автостъклата не са обособени в отделна категория, а са в групата на едрогабаритните части, защото един катастрофирал автомобил рядко има нужда само от смяна на стъкла. Обикновено му е нужна цялостна или частична авторепаратура, подмяна на някои едрогабаритни части като калници, огледала и пр. Ето защо услугите по автостъклата са в една категория с останалите услуги и продукти по екстериора на автомобила.
  • по дейност – отделно са представени вносителите и производителите на авточасти, аксесоари и автоконсумативи. Специално са обособени и категории за търговци на едро и доставки по куриер, както и на търговци, предлагащи авточасти втора употреба.

Информацията в avto1.katalogbg.com е достоверна и актуална. Всички знаем колко вече неверни данни са в обращение в интернет и как различните справочници ги мултиплицират. Амбицията на създателите на avto1.katalogbg.com е да поддържат постоянно актуална база данни. Преди качването на каталога в интернет, от екипа на сайта са прозвънени над 3600 фирми и данните за тях са автентични. Попълването на информацията продължава, а всички регистрирани фирми ще бъдат прозвънявани периодично и така базата данни ще се поддържа в актуално състояние. За да бъде тя такава обаче, разчитаме и на самите фирми – да дават реални данни за себе си, както и да имат инициатива да ни информират за настъпили промени. Освен това ще бъдем благодарни да чуем вашите мнения и препоръки относно сайта, за да улесним и оптимизираме във възможно най-голяма степен ползването на информацията в него.

От екипа на avto1.katalogbg.com